Autokorjaamo siirtyi Maneesintielle 

Niko Uusituvan autokorjaamon hyllyistä löytyy suoraan yleisimmät kulutusosat; hihnat, suodattimet, jarrupalat ja muut kulutusosat yleisimpiin automerkkeihin.
Niko Uusituvan autokorjaamon hyllyistä löytyy suoraan yleisimmät kulutusosat; hihnat, suodattimet, jarrupalat ja muut kulutusosat yleisimpiin automerkkeihin.

NIKO UUSITUPA, Uusitupa Oy:n yrittäjä, on kiireinen nuorimies. Uusitupa on ollut kohta 15 vuotta korjaamoalalla Lappajärvellä. Aiemmin korjaamo on sijainnut Kärnässä, mutta huhtikuun alusta korjaamotoimintaa on käynnistetty entisen IKH-myymälän tiloissa Lappajärven keskustassa osoitteessa Maneesintie 11.   

Kiireistä korjaamoalan yrittäjää on vaikea pysäyttää, kun sesonki on päällä. Kyselyyn muutosta keskustaan hän vastaa. 

–Tilat Kärnässä jäivät pieneksi ja kun asialliset tilat löytyivät keskusta, muutto oli edessä, Niko Uusitupa vastaa. 

Uusituvan autokorjaamosta löytyy apu kaikkiin merkkeihin ja varaosavalikoima on todella kattava. Uusitupa mainitsee, huollot, öljynvaihdot, rengastyöt, yleisimmät kulutusosat, ilmastointihuollot kaikki samasta paikasta.  

Uusitupa kertoo toimineensa yrittäjänä noin kuuden vuoden ajan. Hän kertoo valmistuneensa autoasentajaksi oppisopimuksella.  

Yrittäjän elämä on kiireistä ja perustyötä autonhuoltojen osalta on paljon. Hän mainitsee, että talvella on vähän hiljaisempaa, mutta töitä on riittänyt.  

Päätellen asiakkaista ja ulko-ovesta, joka käy koko ajan, Lappajärvellä on tilausta autokorjaamolle. 

Lisää aihealueeseen liittyviä juttuja

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/04/26/yritysten-toimitilatarpeita-kartoitetaan-lappajarvella/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/04/26/tyottomien-tyonhakijoiden-maara-nousi-etela-pohjanmaalla/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/04/22/pilalle-mennyt-hittituotteeksi-vm-carpetin-menestystarina-on-hulvatonta-luettavaa/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/04/15/jarviseudun-golfseura-panostaa-koulutukseen-ja-ekologisuuteen/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/03/16/pop-pankki-avusti-lappajarvelaisia-yhdistyksia/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.