Kulttuuriavustuksia jäi jakamatta Evijärvellä

Evijärven sivistyslautakunta jakoi kulttuuri-, nuoriso- ja liikunta-avustukset.
Evijärven sivistyslautakunta jakoi kulttuuri-, nuoriso- ja liikunta-avustukset.
Evijärven sivistyslautakunta jakoi kulttuuri-, nuoriso- ja liikunta-avustukset.
Evijärven sivistyslautakunta jakoi kulttuuri-, nuoriso- ja liikunta-avustukset.
EVIJÄRVEN sivistyslautakunta jakoi kokouksessaan 30. maaliskuuta kunnan kulttuuri-, nuoriso- ja liikunta-avustukset.

Kulttuuritoimen toiminta-avustuksiin oli talousarviossa varattu yhteensä 2 000 euroa. Hakemuksia tuli määräaikaan mennessä kolme. Evijärven Kirkonkylän koulun Vanhempainyhdistys saa kohdeavustusta 400, Evijärven Mieslaulajat 200 ja Seppo Westerbacka 100 euroa. 1 300 euroa jää jaettavaksi syksyllä.

Nuorisotoimen toiminta-avustuksiin oli varattu rahaa 5 000 euroa. Määräaikaan mennessä avustushakemuksia tuli seitsemältä hakijalta ja sitä myönnettiin seuraavasti: Alapään nuorisoseuralle yleisavustus 500, Evijärven Kirkonkylän koulun Vanhempainyhdistykselle yleisavustus 500 ja kohdeavustus 200 euroa, Evijärven 4H-yhdistykselle yleisavustus 1 100 euroa, Evijärven nuorisoseuralle kohdeavustus 600 euroa, Evijärven Palomiehille kohdeavustus 300 euroa, Evipartiolle yleisavustus 600 sekä kohdeavustus 200 ja 300 euroa sekä MLL:n Evijärven yhdistykselle yleisavustus 500 ja kohdeavustus 200 euroa.

Liikuntatoimen avustuksia oli jaossa 8 000 euroa. Evijärven Kuntoilukeskus ry saa yleisavustusta 2 300 euroa, Evijärven Urheilijat yleisavustusta 3 400 ja kohdeavustusta 600 euroa, Evijärven Urheilijat ry/Palloilujaosto kohdeavustusta 600 euroa, Evijärven Urheilijat ry/soutajat kohdeavustusta 300 euroa, Evijärven Urheilijat ry/Yleisurheilujaosto kohdeavustusta 300 euroa, Evijärven Urheiluautoilijat yleisavustusta 250 ja Järvi-Pohjanmaan Erotuomarikerho yleisavustusta 250 euroa.

ILTAPÄIVÄTOIMINTAA järjestetään ensi lukuvuonna Kirkonkylän koulussa koulupäivinä kello 12.45–17 välisenä aikana ja Särkikylän koulussa koulupäivinä kello 12.30–16.30. 1. ja 2. luokkien sekä esiopetuksen oppilaille tarkoitettuun toimintaan ilmoittautui kirkonkylässä yhteensä 17 ja Särkikylässä kahdeksan lasta.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.