Veto päätti taisteluvoitolla

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto

ToPo-Veto 79-82 (40-43)

Vimpelin Veto päätti naisten Korisliigan alemman jatkosarjan komealla voitolla helsinkiläisestä Torpan Pojista. Ottelun ensimmäisestä neljänneksestä muodostui pisteilottelu Vedon kuitatessa sen 22-26. Myös toinen kymmenminuuttinen sujui tasaisissa merkeissä Torpan viedessä sen pisteellä.

Kolmannella neljänneksellä hallinta siirtyi Torpalle, joka nappasi pätkän seitsemällä pistellä. Ottelun päätösneljänneksestä muodostui todellinen jännitysnäytelmä, jolle viimeisen silauksen antoivat Tynice Martinin neljä sekuntia ennen päätössummeria upottamat kaksi vapaaheittoa.

Vimpelin riveissä kaksinumeroisen pistemäärän heittivät Tynice Martin, 33, Alexandra Wittinger, 20, Kristina King, 13, sekä Tuulia Anttonen, 10.  Veto upotti pelitilanneheitot 42-prosenttisesti. Torpan lukema oli 48. Veto vei levypallot 38-36.

Vedon valmentaja Jarkko Havu oli tyytyväinen.

– Kova ja fyysinen kamppailu. Tuomarilinja oli varsin salliva, mutta kykenimme vastaamaan hyvin Torpan fyysisyyteen, vaikka kokoonpanossamme oli vain seitsemän pelaajaa.

– Pelasimme tasaisen hyvän ottelun kummassakin päässä kenttää. Olen tyytyväinen myös levypallopeliimme. Tämä antaa hyvät lähtökohdat pudotuspeleihin.

Veto kohtaa puolivälierissä EBT:n Espoosta. Jatkopaikka irtoaa kahdella voitolla.

Tomi Olli

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.