Ulkopeli ei pettänyt, mutta sisävuoroihin tarvitaan suoritusvarmuutta

Vimpelin Vedon B-tyttöjen joukkue pelasi halli-SM-turnauksessa Seinäjoella.
Vimpelin Vedon B-tyttöjen joukkue pelasi halli-SM-turnauksessa Seinäjoella.
Vimpelin Vedon B-tyttöjen joukkue pelasi halli-SM-turnauksessa Seinäjoella.
Vimpelin Vedon B-tyttöjen joukkue pelasi halli-SM-turnauksessa Seinäjoella.
VEDON B-tyttöjen joukkue pelasi viikonloppuna Seinäjoella SM-halliturnauksen. Voitot menivät vastustajille, mutta pääasiassa melko pienin marginaalein.

Veto kohtasi lauantaina porilaisen Pesäkarhut-Akatemian ja Rauman Feran. Ottelut päättyivät vastustajien voittoihin lukemin 0–2 (1–4, 0–1 ja 2–0 (2–0, 2–1). Ensimmäisessä ottelussa Anni Kangas kotiutti Amanda Tuomelan ja toisessa Kangas kotiutti. Sunnuntaina Veto pelasi Kempelettä vastaan lukemin 0–2 (2–4, 0–5). Ottelun kaksi ensimmäistä sisävuoroa toivat sen ainoat juoksut: Eeva Honkaperä ja Neea Rannanpää kotiuttivat Maria Lahden ja Vilja Valkosen.  

–Peleistä jäi sellainen tunne, että ulkopelissä pystymme parhaimmillaan pelaamaan joukkueena ihan tasaveroisesti valtakunnan kärjen kanssa. Huippujoukkueissa toki löytyy huippuyksilötaitoa enemmän, pohti pelinjohtaja Tero Tuomela viikonlopun pelejä.  

–Eniten meillä on tekemistä sisäpelissä, jossa tarvitaan tiukkojen hetkien rutiinia ja suoritusvarmuutta. Siinä yksilötaidoissa tulee suurin ero. Huippujoukkueissa on järjestään tolppalukkareita, joten ylikorkeisiin syöttöihin pitää opetella lyömään.  

Kokemuksena turnaus oli joukkueelle tärkeä.  

–Samalla se on hyvä muistutus, että tekemistä riittää jatkossakin, Tuomela totesi.  

Seinäjoen Mailajussit voitti Feran loppuottelussa. Pronssia otti Kempeleen Kiri. 

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.