Vieläkö muistat mitä Järviseudulla tapahtui kesällä 1969?

mainos

Vastauksen saat lukemalla vanhoja Järviseudun Sanomia lehtemme digipalvelusta. Lehtiä lisätään aika ajoin, joten kannattaa olla “kärkyllä”. Nyt on julkaistuna vuoden 1963 ensimmäiset 26 numeroa, Vuotta 1973 löytyy 10 numeroa ja Apollo-kesää 1969 yksitoista numeroa (numerot 25-35); juhannuksen alta elokuun viimeiseen numeroon saakka. Tilaamalla lukuoikeuden saat aimo annoksen nostalgiaa ja muistoja vuosien varrelta. Terveisin: Päätoimittaja

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.