Ohjaamopalvelut saavat tukikohdan Vimpelissä – Nuorten palvelut löytyvät saman katon alta, oli ongelma pieni tai suuri

Ohjaamopalvelut saavat tukikohdan Vimpelissä. Nuorten palvelut löytyvät saman katon alta, oli ongelma pieni tai suuri
Ohjaamopalvelut saavat tukikohdan Vimpelissä. Nuorten palvelut löytyvät saman katon alta, oli ongelma pieni tai suuri
OHJAAMON palvelut tavoittavat jatkossa aiempaa paremmin myös vimpeliläiset nuoret, sillä jatkossa Ohjaamo Alajärvi–Vimpeli jalkautuu Vimpeliin kuukausittain myös uuden asiakaspalvelupisteen myötä. Avajaisia vietetään Kuntalaisten olohuoneella tiistaina 7. maaliskuuta kello 12–14, m...

OHJAAMON palvelut tavoittavat jatkossa aiempaa paremmin myös vimpeliläiset nuoret, sillä jatkossa Ohjaamo Alajärvi–Vimpeli jalkautuu Vimpeliin kuukausittain myös uuden asiakaspalvelupisteen myötä. Avajaisia vietetään Kuntalaisten olohuoneella tiistaina 7. maaliskuuta kello 12–14, m…

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.