Veto matkaa lopputurnaukseen

KoU-Veto 0-2 (3 -6, 3-5) Vimpelin Veto raivasi tiensä hallipesiksen SM-lopputurnaukseen kaatamalla viimeisessä alkulohkon ottelussa Koskenkorvan Urheilijat. Lopputurnaus pelataan Joensuussa 18.-19.maaliskuuta. Vedon avauksessa nähtiin tavallisuudesta poiketen muun muassa Eemeli Lassila ja Vee...

KoU-Veto 0-2 (3 -6, 3-5)

Vimpelin Veto raivasi tiensä hallipesiksen SM-lopputurnaukseen kaatamalla viimeisessä alkulohkon ottelussa Koskenkorvan Urheilijat. Lopputurnaus pelataan Joensuussa 18.-19.maaliskuuta. Vedon avauksessa nähtiin tavallisuudesta poiketen muun muassa Eemeli Lassila ja Vee…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.