Veto matkaa lopputurnaukseen

KoU-Veto 0-2 (3 -6, 3-5)

Vimpelin Veto raivasi tiensä hallipesiksen SM-lopputurnaukseen kaatamalla viimeisessä alkulohkon ottelussa Koskenkorvan Urheilijat. Lopputurnaus pelataan Joensuussa 18.-19.maaliskuuta. Vedon avauksessa nähtiin tavallisuudesta poiketen muun muassa Eemeli Lassila ja Veeti Kortehisto. Pelinjohtaja Tomi Niskanen totesi taustalla olevan eri syitä.

– Osa oli sovittu jo aiemmin ja osan muutoksista saneli terveystilanne, eli kyseessä oli kierrätystä sekä vaivoja.

Veto otti ohjat Seinäjoki Areenassa pelatussa ottelussa heti avausvuorossa mätkimällä neljä juoksua. Myös loppujakso pysyi Vedon räpylässä, eikä Koskenkorva päässyt ahdistelemaan sinivalkoisten johtoa. Toisella jaksolla Koskenkorva siirtyi ensimmäisessä vuorossa kahden juoksun johtoon. Sen jälkeen Veto teki tarvittavan.

Vedon tehokkaimmat kotiuttajat olivat kolme kertaa onnistuneet Matias Rinta-aho sekä Janne Mäkelä. Etenijäpuolella Olli Heikkala pyyhälsi kotipesään viisi kertaa. Kolmostilanteet Koskenkorvalle 19-17.

Niskanen oli tyytyväinen lähinnä lopputurnauspaikkaan.

– Se on hyvä asia. Saimme peliin myös hyvän ja räväkän startin, aloitus oli päättäväinen. Ulkopelimme ei kuitenkaan toiminut, pallot pomppivat liikaa. Nyt tulikin kunnolla takatilannetreeniä.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA