Vaparista Vuoropariksi – Yhteistyössä on voimaa

Jari Salmi jättää yrityksensä Herraloiden haltuun. Herralat vasemmalta oikealle: Jouni, Jenni, Inka ja Toni.
Jari Salmi jättää yrityksensä Herraloiden haltuun. Herralat vasemmalta oikealle: Jouni, Jenni, Inka ja Toni.

TULEVANA lauantaina 4. maaliskuuta juhlitaan Vimpelissä Vuoroparin avajaisia. Yrittäjät Jenni ja Jouni Herrala, sekä Inka ja Toni Herrala ovat ottaneet uuteen yritystoimintaan rivakkaan startin ja tarkkasilmäiset ovatkin huomanneet muutostöiden jo alkaneen.

–Näin alkuun jatketaan samanlaisella kokonaisuudella kuin aiemminkin, mutta pientä pintaremonttia on liikkeessä aloiteltu, kertoo Jouni Herrala.

Vaparin mutaatio Vuoropariksi on tapahtunut nopeahkolla aikataululla. Kaikki sai alkunsa siitä, kun Vaparin omistaja Jari Salmi otti yhteyttä Jouniin noin 1,5 kuukautta sitten ja kysyi olisivatko he kiinnostuneita ostamaan silloisen Vaparin kiinteistöä.

–Siitä se ajatus sitten lähti. Jari mainitsi lopettelevansa Vaparin kanssa ja me rupesimme miettimään, olisiko meidän mahdollista jatkaa Vaparin liiketoimintaa. Totesimme aika pian, että ehkä tarvitsemme siihen myös muuta tukea. Sitten hoksasimme kysyä mukaan Toni ja Inka Herralaa koska ajattelimme, että heiltä voisi löytyä tarvittavaa hullunrohkeaa heittäytymistä. Asiasta ei tarvinnut kauaa käydä keskustelua, nauraa Jouni.

UUDET yrittäjät kertovat, että liikkeessä vuosia työskennellyt Sirpa Sillanpää jatkaa Vuoroparin myyjänä. Maaliskuun ajan liikkeessä puuhastelee lisäksi Jari Herrala J&J Herralasta ja osa-aikainen myyjän paikka on auki myös.

–Me puolestamme yritämme mahdollistaa myyjille mahdollisimman hyvät puitteet, sanoo Jouni.

–Vuoropari täydentää valikoimillaan J&J Herralan jo olemassa olevia palveluita, tuo ehdottomasti lisäarvoa kun on sisustuspuolenkin valikoimaa tarjolla. Ja tietysti asiakkaan etu on, että Vuoropari pystyy tarjota myös J&J Herralan asennuspalveluita, hän jatkaa.

Vuoropari tiivistää myös paikkakuntien välistä yhteistyötä. Yrittäjät ajattelevat sille olevan tilausta.

–Yhteistyössä on voimaa. Lisäksi koemme tärkeänä sen, että palvelut säilyisivät alueella. Niin Vimpelissä kuin Lappajärvellä ja lähikunnissa, sanovat Herralat.

–Olemme Vuoroparin suhteen kaikenlaiselle yhteistyölle avoimia.

LAUANTAIN avajaisiin uudet yrittäjät toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleeksi. Tarjolla on tarjousten lisäksi makkaraa ja arvontaa, kävijöiden kesken arvotaan Vedon superpesiksen kausikortti.

–Eipä sitä yrittäjinä oikein muuta voi toivoa, kuin että ihmiset tulisivat katsastamaan tarjontaa nyt ja että tulisivat vielä myöhemminkin uudestaan.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti
Mainos

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.