Uusimmat kesäblogit:

Kortesjärven Yrittäjillä 50-vuotis juhlavuosi – heinäkuussa juhlitaan Rantamajalla 

Kortesjärven Yrittäjillä on juhlavuosi.
Kortesjärven Yrittäjien hallituksen jäseniä vasemmalta oikealle: Henna Ylikoski, Johanna Salla-Uitto, Henri Nyqvist, Joni Petteri Huhdanpää, Jukka Kivenmäki, Tapio Salo, Jouni Lahti, Heikki Pirttinen

KORTESJÄRVEN YRITTÄJIEN hallituksen kokouksessa viime keskiviikkona oli asialistalla yhdistyksen 50-vuotis juhlatapahtuma, sekä muut perinteisesti järjestettävät tapahtumat. Kauhavan Yrittäjien terveiset ja kuulumiset kokoukseen toi Kauhavan Yrittäjien puheenjohtaja Johanna Salla-Uitto

Juhlavuoden päätapahtuma järjestetään 1.7. Rantamajalla Purmojärvellä. Iltatilaisuus alkaa kutsuvieraille tarkoitetulla osiolla, jonne kutsutaan jäsenet, yhteistyökumppanit sekä naapurikuntien yrittäjäjärjestöt. Pitkäaikaisten yrittäjien palkitsemisien ja ruokailun ohessa on luvassa mukavaa iltaohjelmaa. Yrittäjille niin tutun alv-veron maksamisen tärkeydestä tulee muistuttamaan Putous-sketsihahmo Urmas Viilunk. Loppuillasta kaikki lipun ostavat pääsevät tanssahtelemaan, ja paikalle järjestetään pystybaari. 

Pääsiäiskokko sytytetään pääsiäislauantaina Kitkan alueella, viimevuotisen suuren suosion innoittamana. Elokuun viimeisenä lauantaina ovat vuorossa perinteiset markkinat, joissa saa maistella mm. maakunnan kuuluja Markin kyläseuran lettuja. 

KORTESJÄRVEN YRITTÄJILLÄ on 88 jäsentä, ja se on yksi Eteläpohjanmaan Yrittäjien ( EPY ) paikallisosastoista. Keskusteluissa todettiin kaupungin muistamisissa alueen yrittäjiä kohtaan olevan parannettavaa.  

–On esimerkiksi 30 vuotta toimineita yrittäjiä, joiden luona kaupungin edustajat eivät koskaan ole käyneet. Vaikka Kauhava sai Etelä-Pohjanmaan yrittäjäystävällisimmän kunnan tittelin, se ei takaa, että näin olisi käytännössä, mikäli asiaa ei pidetä esillä ja yrittäjien arvokasta työtä nosteta esiin myös kaupungin virallisilla tahoilla, muistutti Johanna Salla-Uitto. 

Tiina Kiviaho 

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

MLL Evijärven paikallisyhdistys järjestää rahakeräyksen 1. lokakuuta 2023–31. joulukuuta 2023 välisenä aikana.

Joululahja-keräys 2023 Evijärvellä  

MLL EVIJÄRVEN paikallisyhdistys järjestää tänä vuonna Joululahja-keräyksen yhteistyössä perhekeskus Kaislan perhetyön, Evijärven neuvolan, opiskeluhuollon, varhaiskasvatuksen

Vimpelissä kaavaillaan kehitysyhtiön perustamista.

Vimpeli saamassa kehitysyhtiön

MAANANTAINA kokoontuva Vimpelin kunnanhallitus saa päätettäväksi kehitysyhtiön, Vimpeli Invest Oy:n,  perustamisen. Mikäli kunnanhallitus hyväksyy talous-

MLL Evijärven paikallisyhdistys järjestää rahakeräyksen 1. lokakuuta 2023–31. joulukuuta 2023 välisenä aikana.

Joululahja-keräys 2023 Evijärvellä  

MLL EVIJÄRVEN paikallisyhdistys järjestää tänä vuonna Joululahja-keräyksen yhteistyössä perhekeskus Kaislan perhetyön, Evijärven neuvolan, opiskeluhuollon, varhaiskasvatuksen

Vimpelissä kaavaillaan kehitysyhtiön perustamista.

Vimpeli saamassa kehitysyhtiön

MAANANTAINA kokoontuva Vimpelin kunnanhallitus saa päätettäväksi kehitysyhtiön, Vimpeli Invest Oy:n,  perustamisen. Mikäli kunnanhallitus hyväksyy talous-

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.