Alajärven elinvoimajohtajan paikkaa haki 17 henkilöä

ALAJÄRVEN kaupungin uuteen tehtävään elinvoimajohtajaksi haki 17 henkilöä.

Tulevan elinvoimajohtajan keskeisimpiä tehtäväkenttiä tulevat olemaan Alajärven elinvoiman ja vetovoiman kasvattaminen sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen liittyvät kokonaisuudet. Elinvoimajohtaja toimii myös esittelijänä kaupunginhallituksen alaiselle elinvoimalautakunnalle ja elinvoimajohtaja on kaupungin johtoryhmän jäsen.

Alajärven kaupunki perusti elinvoimajohtajan tehtävän organisaatiouudistuksensa yhteydessä.

Elinvoimajohtajaksi hakivat Aninko Jaakko, luokanopettaja, Jyväskylä, Ahvenniemi Maria, yrityspalvelupäällikkö, Lappajärvi, Glad Ismo, tuntiopettaja, Savonlinna, Hoikkaniemi Marko, liiketoiminnan lehtori, Oulu, Joensuu Mikko, toimitusjohtaja, Alajärvi, Koivisto Matti, projektipäällikkö, Kokkola, Korkea-aho Maria, hanketyöntekijä, Vimpeli, Lahdenperä Tuomas, nuoriso-ohjaaja, Kauhava, Lillbacka Satu, kotipalvelusuunnittelija, Veteli, Ojajärvi Toni, projektipäällikkö, Alajärvi, Pasanen Jenna-Maria, EURES-palveluasiantuntija, Lapua, Pehkonen Pertti, matematiikan tuntiopettaja, Alajärvi, Salmenautio Marjo, liikunnan päätoiminen tuntiopettaja, Alajärvi, Tuovinen Anu, erityisasiantuntija/vs. kehittämispäällikkö, Pori, Vallbacka Mikko, liikennejärjestelmäasiantuntija, Kauhava ja Österman Pilvi, perusturvajohtaja, Inkoo. Yksi hakija ei halunnut nimeään julkisuuteen.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.