11 haki Kauhavan kaupunginjohtajaksi, mukana muun muassa entisiä ja nykyisiä kunnanjohtajia

KAUHAVAN kaupunginjohtajaksi haki määräaikaan mennessä 11. Mukana on esimerkiksi entisiä ja nykyisiä kunnanjohtajia ja muissa kunnallisissa tehtävissä toimivia henkilöitä. 

Kauhavalainen Veikko Kustula on eteläpohjalaisen kiinteistönvälitysfirman toimitusjohtaja ja hallintotieteiden maisteri. Kokkolasta tuleva Anssi Lahnalampi työskentelee Rautavaaran kunnan vs. hallintojohtajana ja on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri. Vantaalainen Peter Marks on software engineer ja tradenomi (YAMK) 

Tuomikyläläinen Seppo Pirttikoski tunnetaan Ilmajoen entisenä kunnanjohtajana ja on koulutukseltaan agronomi. Ylitorniolainen Maija Pihlajamäki on kotikuntansa tämänhetkinen kunnanjohtaja ja hallintotieteiden maisteri. Joni Putkinen on Ilomantsin kunnan liikuntasihteeri ja yhteiskuntatieteiden ja liikuntatieteiden maisteri. Vesa Rantala on Taivassalon kunnanjohtaja ja hallintotieteiden maisteri.  

Lahdesta kotoisin oleva Johanna Sinkkonen työskentelee tilannehuonevastaavana ja on hallintotieteiden maisteri. Kauhavalainen Mikko Vallbacka on liikennejärjestelmäasiantuntija ja diplomi-insinööri. Pilvi Österman on Inkoon perusturvajohtaja sekä valtioteiden ja terveystieteiden maisteri. 

Tehtävään oli hakenut myös Reisjärven kunnan talous- ja henkilöstöjohtaja Marianne Ahmaoja, joka kuitenkin peruutti hakemuksensa maanantaina. 

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.