Tuomiokapituli vahvisti, että Kauhavan kappeliseurakunnat lakkautetaan vuoden alusta

LAPUAN tuomiokapituli on nyt virallisesti vahvistanut Kortesjärven, Ylihärmän ja Alahärmän kappeliseurakuntien lakkauttamisen. Ne yhdistyvät Kauhavan seurakuntaan ensi vuoden alusta lähtien.

Seurakuntaliitosten taustalla on alueen väestön nopea väheneminen. Seurakuntien jäsenmäärän laskiessa henkilöstöresurssia yritetään tehostaa ja hallintorakennetta yksinkertaistaa.

TUOMIOKAPITULIN tiedotteessa kerrotaan myös, että Soinin seurakunnan kirkkoherran virkaa olivat jatketun hakuajan päättymiseen mennessä hakeneet Lehtimäen kappalainen Terho Kanervikkoaho ja Oriveden Juupajoen kappalainen Samuel Mäkinen.

Pastori Nina Eskoli Mikkelistä on nimitetty Kauhavan seurakunnan kappalaisen virkaan 1.2.2023 alkaen. Pastori Petra Kero on irtisanoutunut Kauhavan seurakunnan kappalaisen virasta 1.1.2023 lukien.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.