Antti Kurviselle uusi avustaja

Soinilainen Eeva Herrala on uusi Antti Kurvisen eduskunta-avustaja.
Soinilainen Eeva Herrala on uusi Antti Kurvisen eduskunta-avustaja.
Soinilainen Eeva Herrala on uusi Antti Kurvisen eduskunta-avustaja.
Soinilainen Eeva Herrala on uusi Antti Kurvisen eduskunta-avustaja.

KAUHAVALAISEN maa- ja metsätalousministeri, kansanedustaja Antti Kurvisen eduskunta-avustaja vaihtuu.

Kurvisen uutena maakunta-avustajana aloittaa 28-vuotias Eeva Herrala Soinista. SeAmkista Seinäjoelta sosionomiksi vuonna 2016 valmistuneen Herralan juuret ovat Isojoella ja viimeiset kaksi vuotta hän on asunut Soinissa.

–Eevalla on monipuolista osaamista eduskunta-avustajan työskentelyyn. Eevan koulutus, työkokemus ja kokemus luottamustoimista antaa hyvän pohjan työskentelyyn eduskunta-avustajana. Hän tuntee vaalipiirin ja sen asiat ja ihmiset laajasti. Aktiivisena järjestötoimijana hänellä on lisäksi oikeanlainen ote asioiden hoitamiseen ja sidosryhmätyöskentelyyn, Kurvinen tiivistää.

Mainos

Herrala on työskennellyt aiemmin Steiner-päiväkodissa lastentarhanopettajana ja ohjaajana lastenkodissa. Viimeisen vuoden hän on ollut yksivuotiaan poikansa kanssa kotona ja töihin palaaminen oli juuri nyt ajankohtaista.

–Olen innoissani uudesta työstä ja tarjotusta mahdollisuudesta. Kotijoukot ovat vahvasti tukenani ja mielenkiinnolla odotan, mitä kaikkea tuleva työ pitää sisällään. Olen saanut jo kattavan perehdytyksen tulevaan tehtäväkenttääni, Herrala kertoo.

7,5 vuotta Kurvisen avustajana työskennellyt kauhavalainen Annukka Annala siirtyy uusiin asiantuntijatehtäviin Seinäjoen yliopistokeskukseen.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.