Veto sai karua kyytiä

ToPo-Veto 79-47 (38-13)

Vimpelin Veto taipui naisten Korisliigan ottelussa Torpan Pojille rumin lukemin. Veto pysyi helsinkiläisten tahdissa kohtuullisesti ensimmäisen neljänneksen häviten sen viidellä pistellä. Toisesta kymmenminuuttisesta muodostui kuitenkin karmea pelin levittyä kummassakin päässä kenttää kuin pullataikina. Torpan Pojat vei neljänneksen pistein 22-2. Vedon pelitilanneheittojen onnistumisprosentti ensimmäisellä jaksolla oli todella karu, seitsemäntoista. Omaa kieltään kentän tapahtumista kertovat myös varoitukset, tilaston vei Veto 12-2.

Toisella jaksolla Veto paransi otteitaan, vaikkakin ero kasvoi entisestään taukolukemista. Pientä kohentumista oli nähtävissä tilastojenkin valossa pelitilanneheittojen onnistumisprosentin oltua lopulta 25. Kolmen pisteen heittojen saldo oli kuitenkin jälleen surkea, 3/32. Ottelun levypallot vei Torppa 52-42. Vedosta heitti ainoana kaksinumeroisen pistesaldon Shayla Cooper, 21.

Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala oli pettynyt.

– Peli ratkesi toisella neljänneksellä. Vaikka paransimme tauon jälkeen, oli ero liian suuri. Hyökkäyspelimme oli yksinkertaisesti sanottuna vaatimatonta, Torppa puolusti hyökkäystehomme pois, emmekä saaneet onnistumisia.

Veto kohtaa seuraavaksi lauantaina Tampereen Pyrinnön. Ottelu pelataan Kauhajoella.

Tomi Olli

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.