Lappajärven Nuorisoseuralla tapahtuu

ns_lokakuu22

Toritapahtuma Lappajärven Nuorisoseuralla lauantaina lokakuun 22. päivä kello 10-14:00. Paikalla torimyyjiä, tarjolla on monenlaista ostettavaa ja nähtävää. Jamin oppilaat myyvät kakkuja, leivonnaisia ja kaikkea maistuvaa. Tarpeellista tavaraa on ostajille tarjolla runsain mitoin. Buffetista kahvia, leivonnaisia ja arvontaa kaikenikäisille, lapsille onnenpyörä. Musiikkiakin saattaa olla luvassa yhteislaulun ja soiton muodossa. Edullisen myyntipaikan saa tuttuun tapaan Arvilta tai Ketolan Pirjolta. Osoite Nissintie 35 Lappajärven Nuorisoseuran väki toivottaa kaikki tervetulleeksi läheltä ja kauempaakin.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.