Jussi Roposelta uusi levy

Pitkänlinjan soinilaisartisti Jussi Roponen on julkaissut 18. cd-levynsä. Levy on nimeltään Keikkamiehen tilitys ja se sisältää 9 kappaletta, joista osa on Jussin jo aikaisemmin julkaisemia ja muutamia hän on käynyt kesän lopulla laulamassa levylle Helibor studiolla Maaningalla.

Yksi levyn kappaleista on aivan uusi, nimeltään Tytölleni. Sanat siihen on tehnyt Roposen Kaisa vaimo ja sävelen Seppo Niemelä. Roponen sanoo tämän levyn olevan hänelle kuin eräänlainen testamentti, jolle hän halusi koota eri elämänvaiheista kertovia, koskettavia kappaleita. Levyltä löytyvät mm. kappaleet Olen saanut elää ja En päivääkään vaihtaisi pois. Vakavan sairauden myötä nämäkin laulut ovat saaneet laulajan mukaan aivan erilaisen merkityksen.

–Vaikka polkuni on välillä ollut mutkikas, kuten laulussa sanotaan, olen kiitollinen jokaisesta päivästä!” Roponen sanoo. Ja kiitollinen olen laulunlahjasta, jonka yläkerran isäntä on minulle antanut! hän lisää. Se on vienyt minua ympäri Suomenmaan ja tuonut elämääni paljon upeita ihmisiä, joista edelleenkin saan voimaa tehdä tätä työtä!

Mainos

Tämä levy on siis kiitos myös heille, kaikille Jussin faneille jotka tansseissa käyvät.

Ja sen kunniaksihan faneille pitää järjestää vielä tanssit Soinin Yhteistalolla 30.10.22 klo 13-16.30 Jussi toivottaa kaikki tervetulleeksi talolle tuolloin.

Jussi Roposen uusimman levyn kansi
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.