Jenkkivahvistukset siivittivät Vedon voittoon

Alku-Veto 61–72 (28-30)

Vimpelin Veto jatkoi voittoisaa taivaltaan naisten Korisliigassa kaatamalla Forssan Alun vieraskentällä. Ottelun avausneljännes sujui tasaisissa merkeissä Forssan viedessä sen kahdella pisteellä. Samanlainen tahti jatkui myös toisella kymmenminuuttisella, jonka Veto kuittasi puolestaan neljällä pisteellä. Ensimmäinen puoliaika oli kokonaisuudessaan kummaltakin vaisua hyökkäyspään pelaamista, Vedon kannalta vahvasti miinusmerkkinen yksityiskohta oli kolmen pisteen heittojen tehot 0/8. 

Tauon jälkeen kentälle juoksi otteitaan kohentanut Veto, joka vei kolmannen neljänneksen yhdeksällä pisteellä. Vedon voitto varmistui viimeisellä kymmenminuuttisella, missä korisukka heilui tiiviisti kummassakin päässä kuten numerot 25-25 kertovat.

Vedon pistesaaliista suuren vastuun kantoivat jenkkipelaajat Tynice Martin, 28, sekä Shayla Cooper, 22. Vedon kolmen pisteen heittojen saldo ei kuitenkaan paistatellut päivänvalossa päätössummerin soituakaan, saldo 1/18. Levypallot Veto kahmaisi 55-47.

Vedon päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala näki hyvää ja heikompaa.

– Arvokas vierasvoitto, mihin avainasia oli vahva puolustuksemme, saimme Forssan hyökkäyspelin aisoihin. Silti parannettavaa jäi erityisesti kolmen pisteen heittoihin ja myös vapaaheittoviivalle jäi jälleen otettavia pisteitä.

Sinivalkoisten ottelut jatkuvat keskiviikkona Helsingissä Torpan Poikien vieraana.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.