Jätä lahjatoive Joulupuu-keräykseen

Keräyksen avulla tuodaan jouluiloa niille evijärveläisille lapsille ja nuorille, jotka muuten voisivat jäädä ilman joululahjaa.

MLL:N EVIJÄRVEN paikallisyhdistys toteuttaa perinteisen Joulupuu-keräyksen tänä vuonna yhteistyössä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen perhetyön ja neuvolan, koulukuraattorin, päiväkoti Tuulentuvan sekä Evijärven seurakunnan kanssa.

–Keräyksen avulla pyritään tuomaan jouluiloa niille evijärveläisille lapsille ja nuorille, jotka muuten voisivat jäädä ilman joululahjaa, Jenni Hanka MLL:ltä kertoo.

Keräyksen kohderyhmä ovat 0–25-vuotiaat. Lahjatoivelomakkeita on saatavilla Kuntayhtymän perhetyöntekijöiltä, neuvolasta, perhepäivähoitajilta, koulukuraattorilta, päiväkoti Tuulentuvasta ja seurakunnan lapsityönohjaajalta.

Lahjatoiveen tulee olla kohtuuhintainen, tarpeellinen ja lahjoittajan helposti hankittavissa. Toiveet ohjataan nimettöminä vapaaehtoisille lahjan hankkijoille.

–Jos tunnette perheenne kuuluvan Joulupuu-keräyksen piiriin, pyydämme täyttämään ja palauttamaan lahjatoivelomakkeen Evijärven neuvolan tai päiväkoti Tuulentuvan palautuslaatikkoon 18. marraskuuta mennessä, Hanka vinkkaa.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.