Poliisi teki toisen kiinnioton liittyen perjantaiseen murhan yritykseen Soinissa

47949283672_c9d6775e47_k (2)

Poliisi tiedotti saaneensa kiinni toisen perjantaina Soinissa tapahtuneessa murhan yrityksessä osallisena olleen henkilön.

Eilen tiistaina Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus vangitsi tapauksesta epäiltynä alle 30-vuotiaan naisen. Hänet vangittiin perusteella “syytä epäillä”. Poliisi jatkaa rikoksen selvittämistä etsintöjen ja kuulustelujen merkeissä.

Paikkakuntalainen mies joutui murhan yrityksen kohteeksi Huosianmäen alueella perjantaina.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.