K-Market Vedon Sanna Säntti K-Duunin finaaliin

Sanna Säntti on yksi K-Duunin työntekijäkisan kolmesta finalistista.
Sanna Säntti on yksi K-Duunin työntekijäkisan kolmesta finalistista.
Sanna Säntti on yksi K-Duunin työntekijäkisan kolmesta finalistista.
Sanna Säntti on yksi K-Duunin työntekijäkisan kolmesta finalistista.

VIMPELILÄISESSÄ K-Market Vedossa työskentelevä Sanna Säntti on valittu K-Duuni -kilpailun finaaliin. Muut finalistit työntekijöiden sarjassa ovat Alisa Hodzic K-Market Portsasta Turusta ja Roope Palomaa K-Supermarket Toppilasta Oulusta. Ehdotuksia kilpailuun ovat voineet antaa työkaverit sekä asiakkaat.

–Valtakunnallisesti ehdotuksia on tullut 1 580, ja näistä on valittu kolme finalistia. Sanna on yksi finalisteista! Pienestä kunnasta finaaliin on kova juttu, kertoo kauppias Ulla Laakso.

K-Duuni-kilpailussa etsitään vuosittain K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta. Voittajat julkistetaan K-Team Päivillä 5. marraskuuta. Maineen ja kunnian lisäksi voittajat palkitaan stipendillä.

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.