Kortesjärvellä järjestetään marraskuussa upouusi musiikkitapahtuma nimeltä Kaamos

Kortesjärven kulttuurin arvostajat järjestävät ensimmäistä kertaa musiikkitapahtuman myös syksyllä. Kuva: Mikko Pirttinen
Kortesjärven kulttuurin arvostajat järjestävät ensimmäistä kertaa musiikkitapahtuman myös syksyllä. Kuva: Mikko Pirttinen
Kortesjärven tapahtumatarjontaan tulee marraskuussa mielenkiintoinen lisäys, kun kovan luokan vaihtoehtomusiikin bändit ja artistit esiintyvät uudessa Kaamos-nimisessä tapahtumassa.

KORTESJÄRVEN kulttuurin arvostajat ry järjestää perjantaina 11. marraskuuta Kortesjärven nuorisoseuralla uuden, tunnelmallisen musiikkitapahtuman nimeltä Kaamos.

Auringonsäteiden tehdessä määrätietoista vetäytymistään pohjolasta siirtyy valonkantajan vastuu väliaikaisesti ihmisten harteille, sanailee yhdistyksen puheenjohtaja Jani Kielinen.

–Siinä missä Ääniaalloilla kelluttiin auringonvalossa ja kesäisessä lämmössä, Kaamos-tapahtuma hehkuu valoa ja lämpöä pimeyden keskellä perien auringon viran toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Tapahtumassa esiintyy neljä kovan luokan vaihtoehtomusiikin bändiä ja artistia. Tapahtuman avaavat iltakahdeksalta Kaamos-dj:t, jotka soittavat vinyyleiltä monipuolisen kattauksen tunnelmaan sopivaa musiikkia. Ensimmäinen bändi aloittaa kello 21 ja ilta päättyy kello 1.

–Esiintyjät julkistetaan pikapuoliin, joten kannattaa pysytellä kuulolla ja seurata yhdistyksen some-kanavia, Kielinen vinkkaa.

TOISIN kuin Ääniaalloilla, Kaamos ei ole ilmainen — tosin Kortesjärven kulttuurin arvostajien kannattajajäsenet pääsevät sisään maksutta. Tapahtuma on myös kielletty alle 18-vuotiailta. Anniskelua ja ruokamyyntiä tapahtumassa ei ole, joten mukaan kannattaa pakata omat virvokkeet.

Kielinen kertoo, että uutta tapahtumaa lähdetään pystyttämään samankaltaisella tunnustelevalla toimintamallilla kuin Ääniaalloilla-konseptia rakentaessa. He aloittavat maltillisesti ja katsovat, olisiko ihmisillä kiinnostusta myös tällaista syystapahtumaa kohtaan.

–Jokainen kävijä on meille positiivinen signaali siitä, että jatkossakin on mielekästä järjestää tapahtumia myös syksyllä — ja olisihan se hienoa, jos saataisiin vuoden pimeimpiin aikoihinkin tällainen ihmisiä yhteen keräävä traditio, jota voisi sitten vuosi vuodelta kehittää ja parantaa.

Saman viikonlopun sunnuntaina on myös isänpäivä, ja tuolloin paikkakunnalla on varmasti paljon entisiä asukkaita.

–Toivottavasti saamme tavata lukuisia vanhoja tuttuja ja tietenkin toivotamme tervetulleiksi myös kaikki naapurikuntien nykyiset ja entiset asukkaat.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.