Kortesjärven asukaslautakunta avusti 6 000 eurolla

KORTESJÄRVEN asukaslautakunta jakoi viimeisimmässä kokouksessaan kylätoiminnan avustuksia. Kortesjärven alueelle oli jaettavana yhteensä 6 250 euroa.

Isomäen maamiesseuralle myönnettiin yhteensä 786,47 euroa, Kortesjärven nuorisoseuralle 1 416,80 euroa, Ylikosken maamiesseuralle 870,79 euroa, Pirttisen nuorisoseuralle 825,70 euroa, Purmojärven kyläyhdistykselle 300 euroa, Purmojärven nuorisoseuralle 727,82 euroa, Ylikylän kyläyhdistykselle 300 euroa ja Ylikylän nuorisoseuralle 1 022,42 euroa.

Kunkin kaupunginosan asukaslautakunnilla oli lisäksi käytettävissä 1 200 euron määräraha viihtyvyyden edistämiseen. Se käytetään yhdessä nuorisovaltuuston kanssa Kitkalla loppuvuonna 2022 järjestettävään koko perheen tapahtumaan.

ASUKASLAUTAKUNTA totesi lisäksi, että Kortesjärven läheisyydessä olevat maantien reunan opastetaulut, kuten Jääkärimuseon opasteet, tulee korjata. Torin reunakivet puolestaan oli irrotettu asfaltoinnin ajaksi, eikä niitä ollut kiinnitetty takaisin paikoilleen. Asukaslautakunta kiinnitti huomiota myös kirjaston julkisivun rapistumiseen. Nämä asiat saatettiin tiedoksi tekniselle toimelle.

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.