Hallintojohtajan haku jatkuu Evijärvellä, kun tehtävään jo valittu henkilö ei ottanutkaan paikkaa vastaan

EVIJÄRVEN hallintojohtajaksi syyskuun lopulla yksimielisesti valittu Susanna Tuikka ilmoitti maanantaina, ettei otakaan tehtävää vastaan. Tuikka työskentelee tällä hetkellä Lestijärven hallintojohtajana.

Evijärvellä pohditaan nyt, mitä seuraavaksi tehdään. Kunnassa on oltu ilman hallintojohtajaa maaliskuusta asti, kun Jouni Pummila irtisanoutui. Hän dehti hoitaa silloin vielä hallintopäällikön nimeä kantanutta hoitaa virkaa reilun vuoden. Ennen häntä hallintopäällikkönä oli nykyinen kunnanjohtaja Mikko Huhtala.

–Vaikka tässä ollaankin hyvällä yhteistyöllä tultu toimeen, niin kun yksi keskeinen viranhaltija on pois, totta kai se työllistää muita. Hallintojohtajan töitä on jaettu hallinto-osastolle sekä sivistys- ja teknisen puolen ihmisten kesken, Huhtala kertoo.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.