Uusimmat kesäblogit:

”Sinähän olet se Järviseudun Sanomat” – Marja Aronen on viihtynyt konttorilla jo yli 40 vuotta

Marja Aronen on Järviseudun Sanomien toimiston sydän, sielu ja tietopankki.
Marja Aronen on Järviseudun Sanomien toimiston sydän, sielu ja tietopankki.
VANHEMPI mies oli muutama vuosi sitten käynyt asioimassa toimistolla. Tapasin hänet kaupan kassajonossa, missä hän kääntyi katsomaan minua ja sanoi: Kyllä minä tiedän, kuka sinä olet, en vain muista nimeä - sinähän olet se Järviseudun sanomat. Näin kertoo Järviseudun Sanomien toimistopäällikkö Marja Aronen.

VANHEMPI mies oli muutama vuosi sitten käynyt asioimassa toimistolla. Tapasin hänet kaupan kassajonossa, missä hän kääntyi katsomaan minua ja sanoi: Kyllä minä tiedän, kuka sinä olet, en vain muista nimeä – sinähän olet se Järviseudun sanomat.
Näin kertoo Järviseudun Sanomien toimistopäällikkö Marja Aronen.

Tämä sisältö on tilaajille

Päivää
Tuntia

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.