Jäykäntuvalla muistellaan ja pelataan bingoa

Pesismuisteluillat jatkuvat Vimpelin Jäykäntuvalla tiistaina 24. toukokuuta kello 17.30 alkaen. Vieraana on oman kylän pesislegenda Eero Latvala.

Tule jakamaan omia muistojasi ja kuulemaan toisten tarinoita. Muisteluiden päätteeksi pelaamme muutaman kierroksen bingoa huvin ja muistin virkistyksen vuoksi. Tapahtuman järjestävät 100 vuotta pesistä – museossa -hanke ja Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.