Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piiri nimesi eduskuntavaaliehdokkaita

Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin hallitus nimesi kokouksessaan ehdokkaita ensi kevään eduskuntavaaleihin.

Ensimmäisessä kattauksessa nimettiin istuvien kansanedustajien Juha Mäenpään, 51, Ilmajoelta ja Jukka Mäkysen, 61, Vaasasta lisäksi neljä muuta ehdokasta.

Vaasalainen Anne Rintamäki, 58, on ammatiltaan poliisi ja yrittäjä ja on sekä aluevaltuutettu Pohjanmaalla että kaupunginvaltuutettu. Rintamäki toimii Vaasan kaupunginhallituksessa 2. varapuheenjohtajana.

Piia Kattelus-Kilpeläinen Seinäjoelta, 48, puolestaan  on hallintotieteiden maisteri ja poliisi, ja on niinikään alue- ja kaupunginvaltuutettu. Kattelus-Kilpeläinen on Seinäjoen kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtaja ja toimii Etelä-Pohjanmaalla aluevaltuuston 2. varapuheenjohtajana.

Eduskunta-avustaja ja  hallintotieteiden ylioppilas Marcus Toppari on 26-vuotias lapualainen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Lisäksi Toppari johtaa Pohjanmaan Perussuomalainen Nuoriso ry:tä.

Mainos

Rami Aalto Karijoelta on niinikään 26-vuotias ja ammatiltaan työnjohtaja. Aalto on Karijoen kunnanvaltuutettu ja kunnanhallituksen 1. varapuheenjohtaja.

Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Anne Matokangas oli erittäin tyytyväinen eduskuntavaaliehdokkaiden ensimmäiseen kattaukseen.

– Saimme listoille kokemusta, nuoruutta ja kaksi erittäin pätevää naisehdokasta. Tästä on hyvä ehdokkaiden jatkaa ja aloittaa piirissämme eduskuntavaalityö, jota toki on jo kevään aikana käytykin erilaisten markkina-, messu- ja toritapahtumien puitteissa. Niin nyt nimetyt kuin tulevatkin ehdokkaat tulevat kiertämään  ahkerasti maakuntaa kesän eri tapahtumissa ja olemaan ihmisten tavoitettavissa.

Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piiri kuuluu yhdessä Keski-Pohjanmaan piirin kanssa Vaasan vaalipiiriin. Perussuomalaiset asettavat Vaasan vaalipiirissä kaikkiaan 16 eduskuntavaaliehdokasta.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.