Ateno-sprintti suunnistetaan keskiviikkona Evijärvellä

KORTESJÄRVEN Järvi-Veikot järjestää kansallisen sprinttisuunnistuskilpailun 11.5.2022 Evijärvellä kello 18.30 alkaen. Kilpailukeskus on Evijärven Nuorisoseuralla ja kilpailumaasto on Viskarinmäen taajama.

Kilpailu käydään piha-alueita väistellen liikenteen seassa. Radat on kuitenkin suunniteltu niin, että vilkkaimpia tieosuuksia ylitettäisiin mahdollisimman vähän ja näin minimoitaisiin mahdolliset vaaratilanteet. Tässä kilpailussa pisimmät radat ylittävät Viskarinmäeltä Kuoppa-aholle menevän tien sairaalan risteyksen ja meijerin välimailta riippuen suunnistajan reitinvalinnasta.  Autolla liikkuvia pyydetään tällä tieosuudella noudattamaan erityistä varovaisuutta kello 18.30–20.00 välisenä aikana, jonka jälkeen suunnistajat ovat jo suorituksensa tehneet.

Kilpailuun on tätä kirjoitettaessa ilmoittautunut 135 suunnistajaa, jälki-ilmoittautuminen päättyy tiistai-iltana ja on mahdollista, että vielä muutama ilmoittautuu lisää. Ilmoittautuneiden joukossa on myös mukana maan kärkisuunnistajia; miehissä mm. Einari Heinaro Helsingin Suunnistajista ja Kortesjärven vuoden 2012 SM Erikoispitkän pääsarjan voittaja Mikko Patana Rastijusseista.  Levikkialueen suunnistajista edellisistä ottaa mittaa nuorten maajoukkueeseen valittu Sampo Sankelo Kortesjärveltä (Lapuan Virkiä).  Naisten pääsarjassa voittokamppailu käytäneen Pohjantähden Sari Anttosen ja ja Rastijussien Jenni Patanan välillä.

Kilpailun yhteydessä on myös tavalliset iltarastit suunnistuksen harrastajille.  Tässä on myös hyvä tilaisuus kokeilla suunnistusta kuntoilumuotona. Tulijan on ilmoittauduttava Nuorisoseuralla Infopisteen toimitsijoille, joilta saa kartan ja tarvittavat ohjeet. Karttamaksu on 5 euroa, evijärveläiset ja kortesjärveläiset ilman karttamaksua.

Voitto Erkinheimo

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.