Lappajärven kirkkoherraksi Jenny Kärki

Pastori Jenny Kärki on valittu Lappajärven seurakunnan vt. kirkkoherraksi 1.4.–31.12.2022 väliseksi ajaksi.

Lisäksi Pastori Tarja Takala-Luostarinen on nimitetty Lappajärven seurakunnan seurakuntapastoriksi 1.–31.7.2022 väliseksi ajaksi. Takala-Luostarinen työskenteli Kortesjärven kappalaisena vuosina 2017–2021, jolloin hän jäi eläkkeelle.

Evijärven kirkkoherrana viime vuoden ajan toiminut pastori Minna Lainimo nimitettiin Seinäjoen alueseurakunnan johtavan kappalaisen virkaan Seinäjoen seurakunnassa 1.5.2022 lukien. Lainimo on irtisanoutunut Seinäjoen seurakunnan Ylistaron kappeliseurakunnan johtavan kappalaisen virasta 1.5.2022 lukien.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.