Kaksineuvoisen entinen johtaja Piia Kujala valittiin Vaasan ammattikorkeakoulun hallinto- ja talousjohtajaksi

VAASAN ammattikorkeakoulun uudeksi hallinto- ja talousjohtajaksi on valittu hallintotieteiden maisteri Piia Kujala.

Kauhavalainen Kujala on työskennellyt aiemmin muun muassa kuntayhtymä Kaksineuvoisen johtajana vuosina 2019–2021 ja sen jälkeen hoiva-, kuntoutus- ja asumispalveluita tarjoavan Attendon aluepäällikkönä. Hän aloittaa uudessa tehtävässään Vaasan ammattikorkeakoulussa 25.4.2022.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.