Veera Pulkkisen levynjulkaisukeikka Onnintuvalla pitkäperjantaina

Ilmi Veeran levy ”Sut mä haluan muistaa” on kuultavissa suoratoistopalveluissa.

Julkaistu:

Singlestä Mustarastas tehty musiikkivideo julkaistiin äskettäin Rumban verkkojulkaisussa. Rumban mukaan musiikkivideo sointuu hienosti rauhalliseen kitaravetoiseen biisiin. Tyylilajia kuvataan indiepopiksi. Pulkkinen on tehnyt debyyttialbuminsa alusta loppuun kutakuinkin itse. Muutosta, kipua, kaipausta ja rakkautta käsittelevien biisien sovitukset ovat saaneet inspiraationsa mm. luonnon rytmeistä ja muodoista.

-Sävelsin, sanoitin, pääosin sovitin, tein tuotannon, lauloin ja soitin sekä äänitin laulut ja pianot, ja julkaisin omakustanteena, muusikko kertoo levyntekoprosessista.

Levymyynnin ja kaiken muun tuen hän sanoo olevan tarpeellista, koska levy on tehty ilman apurahoja tai taustatukijoukkoja. Pulkkinen on kulkenut muusikon urallaan pitkän tien kahdeksanvuotiaasta lappajärveläisestä pianokoululaisesta ja Kaustisen musiikkilukiolaisesta esiintymislavoille. Teatteriyleisölle hän on tuttu näyttelijänä Halkosaaren kesäteatterista näytelmistä Päivänsäde, minä ja menninkäinen (2013) sekä Täydelliset häät (2016). Hän on esiintynyt myös Koskirockissa ja aiemmin akustisesti Onnintuvalla.

-Tunnelmallisella soolokeikalla kuullaan debyyttialbumin kappaleista riisutut versiot pianolle, laululle ja loopperille sovitettuna, Pulkkinen kertoo Nykälässä iltakuudelta käynnistyvästä levynjulkaisukeikasta.

Tapahtumaan on vapaaehtoinen pääsymaksu. Onnintuvan ovet avataan jo klo 17.30 ja luvassa on kahvitarjoilu. Levyjä on myynnissä keikalla. Pulkkinen muistuttaa vielä, että ajankohtaista tietoa tulevista keikoista ynnä muusta löytyy Ilmi Veeran somekanavilta Instagramista sekä Facebookista.

Tapani Tyynelä

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.