Hänniselle aluemestaruuspronssia

Nelly Hänninen laski aluemestaruuspronssille pujottelussa. Kuva: Tero Hänninen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Öjbergetissä laskettiin myös Keskisen Suomen alueen Nordica cup -finaalit. Nordica Cup -kokonaiskilpailussa Hänninen sijoittui kolmanneksi. Nordica cup -kilpailuun kuului 10 osakilpailua, jotka laskettiin Kasurilassa, Tahkolla, Himoksella, Joupiskalla ja Öjbergetissä.  

28–30. maaliskuuta Nelly Hänninen osallistui U16-ikäisten SM-kilpailuihin Nilsiän Tahkovuorella. Syöksylaskussa hänelle sattui paha kaatuminen, jossa peukalo ja polvi loukkaantuivat. Kovasta kaatumisesta huolimatta Hänninen osallistui seuraavan päivän Super-G vauhtikisaan sekä alppiyhdistettyyn, jossa lasketaan Super-G ja pujottelun yhteisaika. Pujottelussa hänelle tuli harmittava ratarikko.  

Mainos

Kauden päätöskilpailu lasketaan huhtikuun lopussa Himoksella. Siellä lasketaan sekä Super-G- että suurpujottelukilpailut.  

Nelly Hänninen on 14-vuotias Vimpelin yhteiskoulun oppilas. Alppihiihdon lisäksi hän harrastaa myös sirkusta, yleisurheilua sekä pianon- ja kitaran soittoa. Nelly Hänninen on myös Vimpelin nuorisovaltuuston jäsen. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.