Hänniselle aluemestaruuspronssia

Nelly Hänninen laski aluemestaruuspronssille pujottelussa. Kuva: Tero Hänninen
LAKIS SPORTIN Nelly Hänninen laski 19. maaliskuuta Vaasan Öjbergetissä järjestetyssä Keskisen Suomen aluemestaruus-pujottelukilpailussa pronssille sarjassa U16. Kilpailun voitti Nellie Mannil Vörå IF:sta ja toiseksi laski saman seuran Jennifer Stråka.

Öjbergetissä laskettiin myös Keskisen Suomen alueen Nordica cup -finaalit. Nordica Cup -kokonaiskilpailussa Hänninen sijoittui kolmanneksi. Nordica cup -kilpailuun kuului 10 osakilpailua, jotka laskettiin Kasurilassa, Tahkolla, Himoksella, Joupiskalla ja Öjbergetissä.  

28–30. maaliskuuta Nelly Hänninen osallistui U16-ikäisten SM-kilpailuihin Nilsiän Tahkovuorella. Syöksylaskussa hänelle sattui paha kaatuminen, jossa peukalo ja polvi loukkaantuivat. Kovasta kaatumisesta huolimatta Hänninen osallistui seuraavan päivän Super-G vauhtikisaan sekä alppiyhdistettyyn, jossa lasketaan Super-G ja pujottelun yhteisaika. Pujottelussa hänelle tuli harmittava ratarikko.  

Kauden päätöskilpailu lasketaan huhtikuun lopussa Himoksella. Siellä lasketaan sekä Super-G- että suurpujottelukilpailut.  

Nelly Hänninen on 14-vuotias Vimpelin yhteiskoulun oppilas. Alppihiihdon lisäksi hän harrastaa myös sirkusta, yleisurheilua sekä pianon- ja kitaran soittoa. Nelly Hänninen on myös Vimpelin nuorisovaltuuston jäsen. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.