Kädentaitoviikko tuo Kauhavan kesään valtavan määrän käsityöaiheista ohjelmaa

Kauhavan kädentaitoviikko järjestetään 13.–18.6. Kuva: Minna Mäkipernaa

Julkaistu:

KAUHAVALLA järjestetään 13.—18. kesäkuuta kädentaitoviikko. Se tarjoaa harrastajille ja kädentaidoista kiinnostuneille mielenkiintoisen kattauksen kursseja, työpajoja, työnäytöksiä ja kulttuuriohjelmaa.

–Viikon tavoitteena on houkutella eri ikäisiä ihmisiä kokeilemaan uutta harrastusta, syventämään omaa osaamistaan tai ihan vain viihtymään työnäytösten ja monipuolisen kulttuuriohjelman pariin, kertoo Minna Mäkipernaa.

–Kiehtovaa ohjelmaa on tarjolla eri puolilla Kauhavaa. Sitä järjestävät useat alan toimijat. Kauhavan kädentaitoviikon ohjelmassa on muun muassa kudonta-, makrame-, virkkaus- ja neulontapäiviä, käsityöyökerho, Kässäkylä-tapahtuma, kansallispukupiknik, islantilaisilaisvillapaitojen tuuletuspäivä, kudonnan kesäkoulu ja lasten käsityöleiri. Käsillä tekemisen iloa viedään viikon aikana myös muun muassa varhaiskasvatuksen ryhmille, hän jatkaa.

Kädentaitoviikon ohjelmaa päivitetään kevään aikana osoitteeseen www.kauhava.fi/kadentaitoviikko. Tapahtumaa voi seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.

Tapahtumaviikon ohjelmaa järjestää paikallinen työryhmä, jossa on mukana kauhavalaisia yrityksiä, Kauhavan kaupungin kulttuuri-, museo- ja kirjastotoimi, Järvilakeuden kansalaisopisto, Kankurikisällit-hanke, 4H-yhdistyksen Juurille-hanke, yhdistyksiä ja yksityisiä henkilöitä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.