Lakeuslife-tähdet Kauhavan vetonaulana Pytinki-messuilla

Julkaistu:

Aihe:

-Tontit ovat pääroolissa tietysti tuttuun tapaan. Tonttimyynnissä on uusi mielenkiintoinen sivujuonne, sillä perustarjonnan lisäksi meillä on huutokaupassa ilman pohjahintaa neljä hyvää tonttia, joita voi huutaa vielä pari viikkoa messujen jälkeen. Osaston grafiikoissa ovat meidän upeat oman kunnan Paras Paikka -mainoskasvot kertomassa omia näkemyksiään Kauhavasta, kertoo viestintä- ja markkinointikoordinaattori Petra Karhula.

Messuosastolla voi osallistua arvontaan, jossa pääpalkintona on 500 euron arvoinen lahjakortti Vuorijärven taimistolle. Jaossa on ilmapalloja, makeisia ja kesäkukkasiemenpusseja. Lakeuslife-sarjasta tutut Pauli, Emma, Kristiina ja Lauri ovat lauantaina osastolla kello 12-14 messuvieraita tervehtimässä.

Pytinki-messut ovat avoinna Seinäjoki Areenassa perjantaina 1.4. kello 12-19 ja lauantaina 2.4. kello 10-17.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.