Kiinnostusta valokuituun kartoitetaan Kortesjärvellä

VALOKUITU on luotettava netti koko perheen tarpeisiin. Sen nopeus ja tiedon määrän käsittelykyky on ylivoimainen. Se kestää yskimättä koko perheen nettikäytön eri laitteilla ja tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan.

Kortesjärven alueella on ilmennyt tarvetta esiselvitykseen kiinteistöjen omistajien kiinnostuksesta liittymän hankintaan. Esiselvitykseen liittyvää valokuitukyselyä koordinoivat Aisaparin Vauhtia valokuituun -hanke ja alueen aktiivihenkilöt.

Toivomme kiinteistön omistajilta lyhyeen kyselyyn vastauksia lomakkeella, joka löytyy Aisaparin kotisivulta tai tästä linkistä bit.ly/kuitu2022. Paperisia kyselylomakkeita on joissain kylissä jaettu myös postilaatikkoihin. Paperiset vastauslomakkeet voi palauttaa SEO:lle 15. maaliskuuta mennessä. Paperilomakkeita on myös SEO:lla, ja niitä saa myös Aisaparin toimistolta, sähköpostilla aisapari@aisapari.net tai puhelimitse.

Mainos

–Vastaukset eivät ole vielä tässä vaiheessa sitovia, vaan niiden perusteella määräytyvät tarkempaan selvittelyyn menevät alueet. Myös kielteiset vastaukset ovat tärkeitä kyselyn kattavuuden takaamiseksi, sanoo Leader Aisaparin toiminnanjohtaja Mervi Niemi-Huhdanpää, jolta saa myös lisätietoja asiasta.

Parhaillaan esiselvitystä tehdään myös Evijärven, Alahärmän ja Ylihärmän alueilla.

Päivi Kultalahti

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.