Järvi-Pohjanmaan tartunnanjäljitys ja testaus toimii yhä – kotitestit paljastaneet tartuntaketjuja

Julkaistu:

Aihe:

Terveydenhuollon koronatestiin kehotetaan menemään, mikäli on rokottamaton, sairastanut koronavirusinfektion yli 6 kuukautta sitten tai viimeisimmästä rokotuksesta on enemmän kuin viisi kuukautta, sosiaali- ja terveydenhuollossa asiakas- ja potilastyössä, varhaiskasvatuksen ja koulujen henkilökuntaa, asumispalveluyksikön tai hoitolaitoksen asukas, kuuluu vakavan koronavirustaudin riskiryhmään tai on raskaana.

Kaupasta ostettavan kotitestin voi tehdä, jos on altistunut koronapositiiviselle tai on flunssan oireita. Positiivisen kotitestin jälkeen on otettava yhteyttä terveydenhuoltoon saadakseen toimintaohjeet.

Koronarokotukset jatkuvat Järvi-Pohjanmaalla edelleen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.