Suvi Lindell julkaisi singlen

Suvi Lindell työstää ensimmäistä pitkäsoittoaan Kokkolassa. Kuva: Juuso Savolainen

Julkaistu:

Tulevalla levyllä esiintyy pääosin kokkolalaisia ammattimuusikoita. Ordinary People-singlellä soittavat Suvi Lindellin lisäksi Toni Porthén (rummut), Eevalotta Matikainen (basso), Martin Söderbacka (kitara), Jonas Rintala (saksofoni) ja Jouko Kantola (urut).

Lindell keikkailee soolona ja erilaisten kokoonpanojen kanssa. Päivätyönään hän toimii pianonsoiton- ja laulunopettajana Kokkolan Rokkikoululla sekä vapaasäestyksen opettajana Centria-ammattikorkeakoulussa.

SUVI Lindell säveltää, sanoittaa ja osin myös sovittaa omat kappaleensa. Musiikki on ollut iso osa elämää pienestä pitäen.

–Lapsena kävin pianotunneilla Alajärven musiikkiopistossa, Lappajärven toimipisteellä. Laulua tuli harrastettua aktiivisesti muun muassa Lappajärven seurakunnan tyttökuorossa, jota veti silloinen kanttori Martti Peltokangas.

Mainos

Yläasteikäisenä erityisen vaikutuksen Suviin tekivät isoveljen vaihto-oppilasvuoden tuliaisena tulleet cd-levyt. Niissä soivat amerikkalaiset pop, soul ja gospelsävyt.

–Niistä on kuultavissa vaikutteita musiikillisessa käsialassani, hän toteaa.

Piano ja laulu sekä laulujen tekemisen palo jäivät Suvi Lindellin elämään kiinteästi ja Kaustisen musiikkilukion jälkeen hän löysi vähitellen tiensä musiikin ammatillisiin opintoihin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.