Kauhavalla äänestetty maan ja maakunnan keskiarvoa aktiivisemmin – Järviseudulla Lappajärvellä vilkkainta ennakkoäänestyksessä

Neljän ensimmäisen aluevaalien ennakkoäänestyspäivän aikana äänestysaktiivisuus on koko maassa 11,7 prosenttia. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on äänestetty hieman sitä aktiivisemmin, 12,7 prosenttia äänioikeutetuista on käyttänyt ääntään tähän mennessä.

Kauhavalla ollaan hieman näitä keskiarvoja korkeammalla, äänestäneitä on 12,8 prosenttia. Järviseudun alueella aktiivisemmin uurnan äärellä on käyty Lappajärvellä (12,2). Alajärvellä äänestysprosentti on 11,9, Evijärvellä 11,8, Soinissa 10,1 ja Vimpelissä 11,4.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.