Kortesjärven Kokoomuksen valinnoissa tuttua ja uutta: hallitus uudistui lähes kokonaan

Piirin puheenjohtaja Jesse Luhtala (vas.) oli mukana jakamassa piirin ansiomerkkejä, joita saivat Inka Palojärvi, Niina Mannismäki ja Jari Laukkonen. Palkituista Timo Hanhikoski ei päässyt paikalle. Kuva: Kortesjärven Kokoomus
Kortesjärven Kokoomus teki syyskokouksessaan henkilövalintoja vuodelle 2022. Puheenjohtajana jatkaa totutusti Jari Laukkonen ja varapuheenjohtajana Niina Mannismäki. Kortesjärven Kokoomuksen hallitus sen sijaan uudistui lähes täydellisesti.

Jäseniksi valittiin Jukka Kivenmäki, Raimo Lindholm, Henri Nyqvist, Ville Rantala ja Anna-Maria Sironen.

Syyskokouksessa vieraillut Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja Jesse Luhtala jakoi piirin myöntämiä ansiomerkkejä yhdistyksen jäsenille. Kokoomuksen vihreän leijonan työstään puolueen hyväksi saivat Timo Hanhikoski, Jari Laukkonen, Niina Mannismäki ja Inka Palojärvi.

Kortesjärven Kokoomus tukee Etelä-Pohjanmaan aluevaaleissa Janne Sankeloa. Yhdistyksen mukaan uuden hyvinvointialueen rakentamisessa tarvitaan poliittista kokemusta ja alueellista edustusta turvaamaan lähipalvelut.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.