Maakunnan pyöräilyreittejä suunnitellaan työpajoissa – Kauhavalla ollaan 9.11. ja Lappajärvellä 10.11.

ETELÄ-POHJANMAAN pyöräilyreittien suunnitteluhanke järjestää marraskuussa viisi työpajaa ympäri maakuntaa. Kauhavalla järjestetään työpaja 9.11., jossa on tarkoitus kerätä Kauhavan ja Lapuan seudun pyöräilyä harrastavien ja pyörämatkailusta kiinnostuneiden vinkkejä ja ehdotuksia hyville reiteille. 10.11. taas suunnataan Lappajärvelle, jossa kartoitetaan Lappajärven lisäksi Evijärven, Vimpelin ja Alajärven reittimahdollisuudet.

Hankkeen tavoitteena on saada 5–8 pyöräilyreittiä maakuntaan. Ne tullaan viemään digitaaliselle alustalle ja ne ovat siten helposti saatavilla niin asukkaiden kuin matkailijoidenkin käyttöön. Tavoitteena on myös kartoittaa olemassa olevia palveluita ja nähtävyyksiä reittien varrella sekä pohtia mahdollisia puutteita ja ratkaisuja niihin. Muun muassa sähköpyöräilyn lisääntyminen on tuonut tarpeen latauspisteille reittien varteen.

Kauhavan työpaja on 9.11. kello 17–20 Suomen yrittäjäopiston Karisma-kokoustilassa. Lappajärven työpaja on 10.11. kello 17.30–20.30 Hotelli Kivitipun Mänkki-kabinetissa. Työpajoihin ilmoittaudutaan osoitteessa visitlakeus.fi.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.