Palletower Oy muuttaa Suomen toiminnot LSK Business Parkiin Kauhavalle

PALLETOWER OY ja LSK Business Park Oy ovat solmineet vuokrasopimuksen, jonka myötä Palletowerin Suomen-toiminnot siirtyvät Kauhavalle 1.1.2022 alkaen. Entisen lentosotakoulun alueen Halli-1 vuokrataan kokonaisuudessaan tuotanto-, varastointi- ja toimistokäyttöön.

Palletower Oy on osa brittiläistä Palletower Ltd:tä, joka valmistaa, edustaa ja toimittaa varastointi-, käsittely- ja jakelutuotteita, kuten rullakkoja, verkkohäkkejä, pakettihäkkejä sekä ostos- ja varastokärryjä. Ne menevät Suomeen ja Baltian maihin.

–Olemme etsineet pitkään uusia toimitiloja kasvan liiketoiminnan haasteisiin. LSK Business Park tarjosi meille loistavan mahdollisuuden muuttaa toimintamme Kauhavalle. Odotamme todella paljon tältä yhteistyöltä ja uskomme että meillä on myös mahdollisuus kasvaa yrityksenä Kauhavalla, kertoo tuotantopäällikkö Harri Tervasmäki Palletowerilta.

LSK Business Parkilla on jo aiemmin ollut vuokralaisia pariltakymmeneltä eri toimialalta.

–Palletowerin sijoittuminen alueellemme tukee strategiaamme, vahvistaa vuokrausastettamme ja tuo uudenlaista palvelutuotantoa vuokralaistemme käyttöönkin, toteaa LSK:n toimitusjohtaja Mika Marjamäki.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.