Kolmen maakunnan patikointi

Julkaistu:

Kategoria:

,

TULEVANA sunnuntaina 31.10. siirretään kelloja talviaikaan. Tule käyttämään tämä kellojen siirrosta säästyvä tunti liikuntaan. Evijärven kunnan liikuntatoimi järjestää ensimmäistä kertaa tapahtuman, jonka nimenä on Kolmen maakunnan patikointi.

Patikointitapahtuman lähtöpaikkana on Särkikylän kylätalo ja tapahtuma alkaa kello 10. Patikointireitti kulkee Evijärven, Lappajärven, Vetelin ja Kruunupyyn kuntien alueella pääosin viljelys- ja metsäteitä. Kävelemme reitin yhtä tahtia. Reitin puolimatkan tienoilla on kunnan tarjoama evästauko.

Matkan pituus on 29 kilometriä ja siihen on syytä varata aikaa vähintään viisi tuntia. Sauvat ovat hyvä lisävaruste, ja myös juomaa ja välipalaa kannattaa olla mukana omastakin takaa.

Tapahtumassa ei ole osallistumismaksua eikä ennakkoilmoittautumista. Lisätietoja voi kysyä Satu Koskelta kunnasta. Toivotaan, että saamme sunnuntaille kauniin patikointikelin.  

Satu Koski

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.