Lappajärven kunnanhallitus hyväksyi aiesopimuksen varhaiskasvatuksen palveluiden ostamisesta Alajärven kaupungilta

Julkaistu:

LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus päätti, että ostopalvelujen aiesopimus hyväksytään kunnanhallituksen osalta ja esitetään edelleen Lappajärven valtuustolle hyväksyttäväksi. Kunnanhallitus päätti myös, että ostopalvelusopimuksen laatiminen aloitetaan yhteistyössä Alajärven kaupungin kanssa. Kunnanhallituksen päätös oli yksimielinen. 

Kunnanhallitus päätti muuttaa esitystään elokuvan kuvaamisesta, vaikka Vimpelin kunta ei siihen osallistu. Muutetussa esityksessä koko summa, 6 700 euroa + arvonlisävero, maksetaan yhdessä erässä Nordbron Productionsille. Muista osin esitys säilyi entisen kaltaisena. Kunnanjohtajan muutosesitys hyväksyttiin yksimielisesti.  

Etelä-Pohjanmaan liiton talousarvioehdotus 2022 ja toimintasuunnitelmasta 2023–2024 ei ollut huomautettavaa kunnanhallituksessa. Lappajärven kuntaosuus on vuodelle 2022 on 37 736,43 euroa, joka perustuu kunnan verotuloihin. 

Kunnanhallitus merkitsi tiedokseen maatilojen rahavirrat, jotka olivat vuonna 2020 yhteensä 15,32 miljoonaa euroa brutto ilman arvonlisäveroa. Tilojen määrä Lappajärvellä oli 148 kappaletta vuonna 2020.  Myyntitulot ovat olleet 4,74 miljoonaa euroa, maatalouden tulotuet 4,37 miljoonaa euroa, metsätulot 

0,93 miljoonaa euroa ja sivuansiot, sekä liitännäiselinkeinot 5,29 miljoonaa euroa.  

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.