Nuorisoseuralla tapahtuu Lappajärvellä

Julkaistu:

LAPPAJÄRVEN nuorisoseurantalolla tapahtuu lauantaina 23. lokakuuta, kun luvassa on hieno kulttuuritapahtuma alkaen kello 11.  

Kello 13 tienoilla kulttuuriyhdistys Karikko esittää lausuen ja laulaen Arto Mellerin runoihin sovitettua ohjelmaa. Puolen tunnin rupeaman jälkeen kello 13.30 on luvassa Senioriorkesterin ohjelmaa, kun kaksi orkesterin jäsentä esittävät viihdemusiikkia. Luvassa on siis annos kulttuuria mukavassa seurassa. 

Paikalla on myös torimyyjiä kello 11 alkaen, jatkuen aina kello 15 saakka. Paikkoja voi varata Arvilta. Seurantalolla on tietysti puffetti, arvontaa ja ties mitä; tapahtumaan on vapaa pääsy, suositellaan maskin käyttämistä. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.