Vimpelissä tapahtuu syyslomaviikolla: vaellusta, temppurata ja ilmaiseksi elokuviin

Julkaistu:

Kategoria:

,

PERJANTAINA 15.10 nuorisotila Monttu on auki kello 18–22.

Sunnuntaina 17. lokakuuta Vimpelissä vaelletaan kymmenennen kerran Vatpakan vaellus. Vaellusreitin pituus on 15 kilometriä ja se kulkee tuttua Vatpakka-Lakeaharju-Luoma-aho-Vatpakka latureittiä pitkin. Reitille lähdetään hiihtomajalta kello 10 ja takaisin saavutaan omaan tahtiin. Ennen lähtöä käydään hiihtomajan sisällä kirjaamassa nimi osallistumisluetteloon ja samalla osallistutaan arpajaisiin, joissa on hyvät palkinnot. Sport Centerin laavulta löytyy järjestäjien puolesta mehu/makkaratarjoilu, joten omia juomia tai eväitä ei ole tarvetta kantaa mukana. Tule nauttimaan liikunnasta ja syksyisestä luonnosta!

Maanantaina 18. lokakuuta liikuntahallin kuntosalilla avoimet ovet kello 6–18. Tervetuloa tutustumaan!

Tiistaina 19. lokakuuta Nuorisokuvissa kello 18.30 nuorten ilmainen elokuva. Elokuvana Chaos Walking (K12) ja sisään pääsee max. 60 henkeä.

Keskiviikkona 20. lokakuuta liikutaan temppuradan merkeissä Liikuntahallin salissa. Kello 12–13 on 3–5-vuotiaiden ja kello 13–14 6–8-vuotiaiden vuoro. Luvassa on muun muassa tasapainoilua, hyppimistä ja ryömimistä.

Keskiviikkona myös nuorisotila Monttu auki kello 17–21. Perjantaina 22. lokakuuta Nuoppari on auki klo 18–22.

Lauantaina 23. lokakuuta Vatpakan frisbeegolfradalla käydään Järviseudun mestaruuskilpailut. Sunnuntaina jatketaan mestaruuden ratkomisia parikilpailun muodossa. Molempina päivinä kuusi parasta palkitaan! Tapahtuman järjestää yhteistyössä vapaa-aikatoimi ja Järviseutu Disc Golf Club. Ilmoittautuminen molemmille päiville osoitteessa www.discgolfmetrix.com. Tervetuloa!

AT

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.