Metsänhoitoyhdistys Lakeuden uusi johtaja on valittu

Julkaistu:

Metsänhoitoyhdistys Lakeuden hallitus on valinnut uudeksi toiminnanjohtajaksi metsätalousinsinööri (AMK) Pasi Lahden. Hän siirtyy metsänhoitoyhdistykseen Skogssällskapet Finland Oy Ab – Tilanhoitajien palveluksesta, jossa hän on vastannut metsänomistajien maaomaisuuden hoidosta ja kiinteistöomaisuuden monipuolisesta kehittämisestä.

Aiempaa työkokemusta Pasilla on Lappajärven Osuuskaupan toimitusjohtajana ja UPM Kymmenen ostoesimiehenä. Metsätalousinsinöörin koulutuksen lisäksi Pasi on valmistumassa Seinäjoen ylemmän ammattikorkeakoulun yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen koulutusohjelmasta tradenomiksi (YAMK), Master of Business Administration (MBA).

–Odotan innolla työskentelyä metsänhoitoyhdistys Lakeudessa! Yhdessä metsänomistajien ja Lakeuden henkilökunnan kanssa tulemme jatkamaan Jussin hyvää työtä toiminnan kehittämisen parissa. Monipuolinen työ- ja liike-elämän kokemukseni tuo varmasti uusia mahdollisuuksia lisätä yhdistyksen palvelutarjontaa alueen metsänomistajien hyödyksi, kertoo Pasi ajatuksiaan uudesta työstään.

 –Uusi johtaja tuo tullessaan aina uuden mahdollisuuden ja uudenlaisen näkökulman yhdistyksen kehittämiseen. Pasin metsäalan ulkopuolelta hankkima johtamiskokemus ja muista työpaikoista saama metsäalan monipuolinen kokemus luovat hyvät edellytykset kehittää yhdistystä edelleen eteenpäin, toteavat valtuuston puheenjohtaja Juha Kotiranta ja hallituksen puheenjohtaja Herman Hakala ja toivottavat samalla Pasin lämpimästi tervetulleeksi yhdistykseen.

Metsänhoitoyhdistys Lakeudessa työskentelee 19 toimihenkilöä, 11 vakituista metsuria ja kymmeniä yrittäjiä työntekijöineen, joiden työpanos metsänomistajien metsissä on yhteensä 80 henkilötyövuotta. Jäseninä Lakeudessa on 5140 metsänomistajaa, joilla on 174 000 hehtaaria metsää. Nykyinen johtaja Jussi Parviainen siirtyy Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan palvelukseen 11.10. Hallitus on valinnut vt. johtajaksi metsäesimies Maria Niemelän. Pasi Lahti ottaa johtajan tehtävät vastaan viimeistään joulukuun alkupäivinä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.