Eskareiden perheille järjestettiin syyskauden avaustapahtuma

Anni Kielinen kiipeili Tapulipuiston puiden väliin pystytetyllä köysiradalla.

Julkaistu:

KORTESJÄRVEN esikoulun pihalla Päivärinteentiellä järjestettiin keskiviikkoiltana syystapahtuma perheille.

Ohjelmassa oli ensin musiikkia, kun eskarit lauloivat Sirpa Saarijärven kitaran säestämänä Peikkopolkka-nimisen laulun.

”Syksy kun on parhainta aikaa, ruokaa metsä on pullollaan. Syksy on kun peikkojen aikaa, kuulla voi sen jo korvissaan”, kajahti ilmoille.

Siitä siirryttiin pitämään hauskaa erilaisilla rasteilla. Vaikka satoikin hiukan, se ei näyttänyt ainakaan lapsia häiritsevän.

Pihalle oli tuotu muun muassa Twister-matto ja hyppynaruja. Hyppynarulla hyppely oli ollut tämän syksyn hitti, ja moni eskarilainen hallitsikin sen jo. Yksi loru, jonka tahtiin hypeltiin, kuului näin: ”Roope Ankka, Roope Ankka, Roope Ankka laskee rahojaan. Yksi raha puuttuu, Roope-setä suuttuu. Yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi…”

Mainos

Tapulipuiston puolelle oli pystytetty kuormaliinoista köysikiipeilyrata sekä tosielämän Angry Birds -tarkkuusammuntapiste, jossa yritettiin tähdätä pallo hulavanteen läpi. Myös nerf-ammuntaa oli tarjolla toiminnannälkäisille.

Muutamalla pisteellä tehtiin vanhempien opastuksella erilaisia puutöitä. Sisällä oli askartelupiste sekä tarjoiluina kahvia, mehua ja neljä pellillistä lasten itse leipomaa kinkkupiirakkaa.

–Meillä on aina perinteisesti eskarissa ollut tällainen syyskauden avaustapahtuma, ja nyt, kun korona vähän helitti, ajattelimme että pystymme toteuttamaan sen, kun ollaan täällä pihalla ja perheiden kesken, turvallisesti hajaantuneina eri pisteille, Saarijärvi kertoi.

–Tämä on mukava tapa tutustua perheisiin ja perheiden toisiinsa. Tavoitteena on rento, mukava yhdessäolo — se on aina ollut syksyn aloitustapahtuman idea.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.