Lappajärven ekaluokkalaiset saivat heijastinvaljaat pimeiden koulumatkojen turvaksi

Lappajärven POP Pankin toimitusjohtaja Antti Haapoja jakamassa heijastinvaljaita yhteiskoulun ekaluokkalaisille.

Julkaistu:

Aihe:

PERJANTAINA 1.10. vietettiin valtakunnallista heijastinpäivää. Hämärät syysillat tarkoittavat myös valon vähenemistä liikenteessä, ja tempauksella kannustetaan käyttämään heijastimia. Heijastimen käyttö ehkäisee vaaratilanteiden syntymistä ja antaa autonkuljettajalle enemmän aikaa reagoida kohtaamiseen.

Lappajärven POP Pankki päätti lahjoittaa kaikille Lappajärven kunnan ekaluokkalaisille heijastinvaljaat. Monet lapset kulkevat kouluun ja harrastuksiin usein jalkaisin tai pyörällä, joten heijastimien jaolla haluttiin muistuttaa sen käytön tärkeydestä. Heijastimet on helppo kiinnittää reppuun tai takkiin. Niiden käyttö kannattaa aloittaa viimeistään nyt.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.