Antti Ahopelto nähdään Syksyn sävelessä lauantaina

Julkaistu:

Kategoria:

,

EVIJÄRVELÄINEN iskelmämuusikko ja nykyinen kunnanvaltuutettu Antti Ahopelto nähdään lauantaina 9. lokakuuta Syksyn sävel -klassikko-ohjelmassa televisiossa.

Ahopellon kilpailukappale on nimeltään Sydänpimeää. Tänä syksynä syntyneen kappaleen on säveltänyt Pertti Jalonen ja sanoittanut Sana Mustonen.

AlfaTV:n esittämässä kilpailussa on mukana 300 uutta laulua, joista semifinaaliin pääsi 20 tuomariston mielestä parasta kappaletta. Semifinaaleja on kaksi, 2.10. ja 9.10. Finaali, johon etenee 12 parasta kappaletta, nähdään 16.10.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.