Rantakylän koulun peruskorjaukselle saatiin hinta-arvio

Julkaistu:

Kategoria:

,

Esiopetus siirrettiin Rantakylän koululta Aapiskujalle 2019 sisäilmaongelmien vuoksi. Viime vuonna toteutettiin kiinteistön salaojien uusiminen ja korjaus. Polygon Finlandin laatiman rakenneselvityksen mukaan kiinteistön sisäilman laatuun vaikuttaa useampi eri tekijä, ja tarvittavien toimenpiteiden kustannusarvio on yhteensä 160 000 euroa. Lisäksi kiinteistön kattopinnoite tulee vaihtaa, ja tähän arvioidaan kuluvan 70 000 euroa.  

Hallitus esittää kunnanvaltuustolle, että talousarvion investointiosassa Metsätarhan päiväkodin perustusten kuivatuksen kustannuspaikalta siirretään Rantakylän entisen koulun peruskorjaukseen 10  000 euroa, ja että tekninen toimi voi alkaa valmistelemaan koulun peruskorjauksen korjaussuunnitelmaa. Korjaussuunnitelman toteutukseen varattava määräraha käsitellään talousarvion 2022 ja   taloussuunnitelman 2023–2024 hyväksymisen yhteydessä. 

VALTUUSTOLLE esitetään Vimpelin asemakaavan ajantasaistamista, muuttamista ja mahdollista laajentamista. Kunnan kokonaisasemakaava on vuodelta 2003. Kaavaa on muutettu ja laajennettu sen jälkeen vuosien mittaan osittain vuosina 2004–2019. 

HYBRIDIKESKUKSEN suunnittelutoimikuntaan nimettiin Hannu Särkinen ja varalle Teija Uitto-Kohonen. Teknisen lautakunnan edustajaksi on nimetty Jyrki Niemi, varalle Jukka-Pekka Uusitupa. 

JÄRVI-POHJANMAAN vanhusneuvoston jäseneksi Vimpelistä esitetään Lea Vasalampea ja varajäseneksi Laila Järvenpäätä. Vammaisneuvoston varsinaiseksi jäseneksi esitetään Marjo Kivipeltoa, varajäseneksi Laila Järvenpäätä. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.