Tarinaretki saa jatkoa muistelutyöpajassa

Halkosaaren historian muistelu jatkuu torstaina Onnintuvalla. Kuva: Tuija Ahola

Julkaistu:

Torstaina 30.9. klo 18 jatketaan retken teemoilla Onnintuvalla muistelutyöpajalla ja tallennetaan muisteluita ja tarinoita Halkosaareen liittyen. Mukaan voi tulla, vaikka ei retkelle osallistunutkaan.

Kuvassa retkeläiset ovat paikalla, johon taidekasvatusleirin aikana vuonna 1994 rakennettiin tanskalaisen kuvanveistäjän Stefan Herrikin johdolla ympäristötaideteos Pahuuden käärme, joka leirin päätteeksi poltettiin.

Mainos

Tuija Ahola

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.